MACA JE VIAC AKO ENERGETICKÝ NÁPOJ KTORÝ VÁM DÁVA KRÍDLA.

5 ZÁKLADNÝCH KAMEŇOV PRE SILNÚ EREKCIU PRAVÉHO MUŽA

Hodnotenie používateľov: 0 / 5

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Erekcia je znakom zdravia a silou muža a podľa uhlu vzpriameného penisu voči telu je možné určiť biologický vek muža, ako aj celkovú silu, vyrovnanosť a rovnováhu a postavenie muža vo svojom živote. 

 

5 základných kameňov mužskej erekcie

 

  1. silné srdce a krvný obeh (pre prekrvenie panvovej časti tela a mozgu)
  2. harmonizované svalstvo (tvorba dostatku testosterónu, tento hormón je prirodzeným tvorcom kvalitnej erekcie)
  3. vyrovnaná nervová sústava (nervy musia byť v pohode, žiadny dlhodobý stres neprospieva erekcii, naopak krátkodobý regulovaný stres, pomáha)
  4. pevné kosti a zdravé kĺby (celková pevnosť mužského tela muskulatúry, ako aj celkový postoj)
  5. dostatočná pohyblivosť kĺbov a šliach (ohybnosť človeka je dôležitá z fyziologického hľadiska, tak aj z energetického, rozprúdená lymfa)

 

Ženy majú mužskú erekciu radi. Vzrušuje a upokojuje ich zároveň, keď majú pri seba muža, ktorý má pri nich erekciu. Cítia sa viac polarizované a o to viac cítia svoju ženskosť – že vždy dokážu vzrušiť – podmaniť – chlapa.

Muži potrebujú uspokojovať ženu. Muži potrebujú dávať. Potrebujú sa rozdávať.

Muži sú nešťastní, pokiaľ ju nemajú (žena alebo erekciu alebo obe). Cítia sa nekompletní, nedoplnení, nesilní.

Muži môžu byť tiež nešťastní z toho, že majú erekciu stále, teda lepšie povedané neprestávajúce sexuálne preťaženie, zameranie sa len na uspokojenie. Vybíjajú sa  a nevedia čo s tým robiť. 

Taktiež môžeme skrývať svoju nedostatočnosť - jednoducho budeme bez ženy, alebo sa môžeme zabávať z mnohých zaujímavých historiek, zážitkov z ciest, úžasných načítaných informácií z kníh a časopisov. Skrátka sme tí najchytrejší a najdokonalejší muži akí kedy boli. Ak keď, príde na vec a prírodu a povie svoje, tak „skutek utek“.

Môžeme sa nechať potetovať, nechať si narúbať veľké svaly, oholiť si hlavu alebo si nechať narásť dlhé háro a obdĺžnik, kúpiť si poriadnu mašinu, dom, hrad, priehradu, kožené topánky a kvádro, čierne šošovky a očačkáme sa striebrom, oceľou a zlatom ,Hm ten chlap vyzerá ZAUJÍMAVO. A to je všetko?

Ale mi si vieme  poradiť. Hurááá. Máme tu predsa jednoduchú pomoc - v podstate dnes a každý deň - "lieky, zázračné modré pilulky" a tie nám zaručene pomôžu - !!! EREKCIA do polhodiny zaistená! - silnejší ORGAZMUS! - staň sa sexuálnym PREDÁTOROM !!!

Asi už tušíte výsledok. Na chvíľku  sa z nás stanú sexuálny šampióni. Ale potom prichádza opica a opäť nutkavý pocit „chlastu“, rýchlo zobrať ďalšiu a ukojiť sa. Skutočná chlapská sila vyzerá inak,  je to aj s tým ukojením  trochu inak. 

 

Čo vlastne mi moderní muži robíme?

 

- neustále pracujeme - sme v strese – ponáhľame sa - nevieme sa zastaviť, sme pod neustálym tlakom

- budujeme si svaly, ktoré nám sú nám v podstate k ničomu, ak latentný opomeniem narcismus – nepohybujeme sa komplexne, sedíme, vozíme sa v autách

- chceme sa stať zidelizovanými sexuálnymi šampiónmi, orientujeme sa na výkon a nezaujímá nás vlastný pôžitok, kvalita

- snažíme sa zapáčiť ženám, ktoré chceme oslniť svojou silou a schopnosťou a dokonalosťou, peniazmi, statusom

- a v podstate nemyslíme na seba, nevidíme sa, nevnímame sa, nepočúvame sa

- nevieme čo sami chcem, nevieme kto sme

- máme panický strach zo zlyhania - unikáme pred sebou samými

-fajčíme - pijeme príliš veľa alkoholu, nejeme zdravo a striedmo, otupujeme sa

-žijeme len pre krátkodobý pôžitok 

HmM a čo s tým?

Jedinou cestou von je stať sa kompaktným, celistvým, pravdivým a milujúcim chlapom. Silným mužom na pravom mieste, ukotvený pevne sám v sebe, ktorý počúva svoje volanie, svoju pravdu a skrz lásku dobíja svet, tak ako dobíja srdce a lono ženy.

Ako na to?

Päť pravidiel, päť predpokladov, päť asán cvičenia Mužské sily 

 

  1. Silné srdce a funkčný krvný obeh umožňujú rozloženie krvi do všetkých častí tela, teda do srdca, mozgu, končatín a do penisu. (fajčenie, alkohol zhoršuje až zabraňuje krvi dostať sa do miesta svojho určenia)

Cvičte vedome a zmyselne, nie staticky ako robot. Napríklad tantra jóga používa tanec, vedomé, vnemové pohybové prechody a šamanské techniky, ktoré rozprúdia krv v tele, vyvoláva energiu, rozdúša život. 

  1. Uvoľnite svalstvo (svalové napätie, nadmerné posilňovanie, kulturistika spôsobujú stiahnutie a tlak, ktoré zabraňuje erekcii)

Cvičte s vlastným telom, vlastnou váhou, alebo tancujte. Tantra jóga používa meditačné techniky na uvoľnenie tela, polaritné cvičenie. 

  1. Vyrovnaná nervová sústava (stres, nervozita, nekľud, tlak, rozptyľovanie pozornosti vedú k prerušeniu erekcie)

Meditujte, trávte čas v prírode. Tantra jóga používa vyjadrovanie emocií pri dynamickej meditácii, katarzné gibrily, emočné cvičenie v asánách. 

  1. Stabilná kosterná a vylučovacia sústava (slabé kosti, artritída, artróza, slabé kĺby taktiež zabraňujú erekcii)

Tantra jóga používa techniky prírodnej liečby, cvičenie dynamiky panvového dna, odbúravacie techniky uvoľňujú z tela toxíny a usadeniny v kostiach a kĺboch. 

  1. Pružné kĺby a šľachy (nedostatočná pohyblivosť a pružnosť kĺbov a šliach blokuje erekciu)

Cvičte jogu, päť Tibeťanov, rozpúšťajte soli v kĺboch, naťahujte šľachy. Tantra jóga používa  cvičenie asán zo systému Mužská sila v spojení s dychovým cvičením podporujú uvoľnenie kĺbov a pružnosť šliach. 

Celý komplex pravidelného vykonávania týchto prvkov vyučovania a meditácie umožní dosiahnuť erekciu bez podporných liekov, ale súčasne prispieva k obrode organizmu, vitálnej bytosti, hľadaniu a tvorbe radosti zo života.

 

Zdroj: https://www.intimnenakupy.sk/magazin/5-zakladnych-kamenov-pre-silnu-erekciu-praveho-muza/

 

 

 

Hľadať príspevok

Najnovšie

Pri ideálnych podmienkach v našom svete by sme všetky potrebné živiny čerpali priamo z prírody. No ako moderní ľudia

Podľa lekárskej štúdie z roku 1998 ktorá bola publikovaná v roku 2000 v odbornom lekárskom časopise Urology má MACA

Životný štýl 

V dnešnej dobe, ktorá je typická technologickým boomom (rozvojom) je veľmi jednoduché získať  informácie z akejkoľvek oblasti života.

 

Vo viacerých kultúrach je zdravie jedincov posudzované aj na základe sexuálnej výkonnosti mužov v produktívnom veku. Aj súčasná veda

Erekcia je znakom zdravia a silou muža a podľa uhlu vzpriameného penisu voči telu je možné určiť

Layout Type

Presets Color