MACA JE VIAC AKO ENERGETICKÝ NÁPOJ KTORÝ VÁM DÁVA KRÍDLA.

PREČO SÚ SUPLEMENTY (VÝŽIVOVÉ DOPLNKY) V DNEŠNEJ DOBE UŽ NEVYHNUTNÉ AJ V INTÍMNOM ŽIVOTE?

Hodnotenie používateľov: 0 / 5

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Pri ideálnych podmienkach v našom svete by sme všetky potrebné živiny čerpali priamo z prírody. No ako moderní ľudia a spoločnosť fungujeme trochu inak. Nezbierame si plody priamo zo stromov a kríkov, nevykopávame si korienky z divoko rastúcich rastlín. Nelovíme divoko žijúce zvieratá, ktoré sa, samozrejme,

pasú na čistých lúkach a nejeme iba divoko ulovené ryby. Nie sme denne na slniečku, nepijeme vodu z horského potoka a náš spánkový režim nie je prirodzený. Naším hlavným partnerom sa v tichosti stal stres.

Dnešný život má svoje výhody, ale aj nevýhody. Práve medzi jednu z obrovských výhod patrí fakt, že máme k dispozícií potraviny z celého sveta a že z nich vieme vyrobiť koncentrované a trvanlivé prípravky, ktoré môžeme použiť na predĺženie svojho života, zvýšenie jeho kvality, alebo zlepšenie fyzického, mentálneho, či sexuálneho výkonu.Tieto produkty sa nazývajú suplementy (výživové doplnky s koncentrovaným zložením). Skôr než si povieme viac o nich, povedzme si ale prečo ich vlastne potrebuješ. Tu sa dostávame k problému dnešného moderného sveta, ktorá robí z týchto doplnkov bežnej výživy už viac-menej nevyhnutnosť.

 

AKO SA TO STALO?


S príchodom priemyselnej revolúcie a elektrinou vznikli zamestnania, kde sa cirkadiánny rytmus uplne narúša, kompletne ignoruje. Poľnohospodárska revolúcia a zvýšené výnosy priniesli obilniny, ktoré zmenili pomer našich prijímaných živín v bežnej strave a zároveň predstavili antinutrienty, ktoré zabraňujú vstrebávaniu kľúčových minerálov a látok do tela.

Všetko sa začalo vyrábať vo veľkom. Pôda sa využíva až do posledného gramu živiny. Preto už dnes z rastlín a ich plodín chýba veľa minerálov. Zvieratá sú dnes už len kusy mäsa. Miesta, kde sa chovajú už nie sú farmy, ale skôr továrne, ktoré transformujú masovo pestované obilniny na mäso veľmi pochybnej kvality. Okrem iného menia zloženie mäsa, ktoré má dnes už úplne iný profil mastných kyselín ako kedysi.

Zvieratá kŕmia rôznymi hormónmi a antibiotikami, aby rýchlejšie rástli a prežili vôbec tie podmienky, v ktorých žijú – niečo ako koncentračný tábor pre zvery. Navyše, obilniny (väčšinou kukuricu a sóju), ktoré dostávajú, sú z veľkej časti geneticky modifikované, aby prežili obrovské množstvo pesticídov, ktoré sa ne sype.

Bohužiaľ, bytostne sa to týka aj nás ľudí. Aj keď sa snažíme zháňať potraviny z tých najlepších možných zdrojov, zháňame alternatívne zdroje, informácie. Stále sú tu látky, ktorých v strave máme nedostatok a negatívne vplyvy z prostredia za ktoré vďačíme nášmu modernému životnému štýlu.

 

ČO JE RIEŠENÍM?


Preto pokiaľ chcete žiť plnohodnotný život s plný energie, sexuálneho zdravia a hlavne výkonnosti, výživové doplnky sa stávajú už nevyhnutnými. Napriek tomu, že sa snažím o vyvážený životný štýl, strava, cvičenie, menej stresu doplnky používam na dennej báze a môžem s pokojným svedomím prehlásiť, že kvalitu môjho života, sexuálneho zdravia (erekcia, potencia, kvalita semena, libido, výdrž) zdvihli naozaj závratným spôsobom. Priznávam neviem si bez nich už predstaviť dlhodobejšie fungovanie. Dlhé roky som viedol fórum, poradňu, kde sa množstvo ľudí sťažovalo na nedostatok energie, chuti na sex, nízkeho libida, slabú a nedostatočnú erekciu, slabú výdrž atď, atď...

V rámci tejto poradne som im okrem úpravy životného štýlu, životosprávy, cvičenia, otužovania, redukovania stresových situácií, meditovania radil aj pri výbere bylín, látok, produktov na odstránenie práve spomínaných problémov. Nebavilo ma hľadať a stále kombinovať od rôznych výrobcov jednotlivé látky, tak som začal vytvárať vlastné kombinácie a samotné produkty a tak sa časom vyvinula jedinečná rada produktov ktoré predávame na www.intimnenakupy.sk. (Crilex, Andrimax, Semmax, Femmpasion, Decofemm a rady ďalších). Za štyri roky sa naše produkty stali v silnej konkurencii jedni z najpredávanejších v SR a ČR s tisíckami spokojných a pravidelných užívateľov. To nehovorím len ja, ale celkovo čísla.

Dôležitým faktorom však ostáva spokojný, plnohodnotný a naplnený život a to chcem, aby ste žili aj vy. Nič viac, nič menej a dá sa to s použitím „správnych“ informácií, „správnych“ živín, „správnych“ doplnkov.

 Zdroj : https://www.intimnenakupy.sk/magazin/preco-su-suplementy--vyzivove-doplnky--v-dnesnej-dobe-uz-nevyhnutne-aj-v-intimnom-zivote/

 

Hľadať príspevok

Najnovšie

Pri ideálnych podmienkach v našom svete by sme všetky potrebné živiny čerpali priamo z prírody. No ako moderní ľudia

Podľa lekárskej štúdie z roku 1998 ktorá bola publikovaná v roku 2000 v odbornom lekárskom časopise Urology má MACA

Životný štýl 

V dnešnej dobe, ktorá je typická technologickým boomom (rozvojom) je veľmi jednoduché získať  informácie z akejkoľvek oblasti života.

 

Vo viacerých kultúrach je zdravie jedincov posudzované aj na základe sexuálnej výkonnosti mužov v produktívnom veku. Aj súčasná veda

Erekcia je znakom zdravia a silou muža a podľa uhlu vzpriameného penisu voči telu je možné určiť

Layout Type

Presets Color