MACA JE VIAC AKO ENERGETICKÝ NÁPOJ KTORÝ VÁM DÁVA KRÍDLA.

MACA, VYNIKAJÚCI SUPLEMENT PRE RAST SVALOV

Hodnotenie používateľov: 0 / 5

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

O nesporných výhodách rastliny Maca sme už informovali v nejednom článku. Táto starodávna rastlina s nespornými liečivými účinkami je predmetom výskumov už dlhú dobu. V predchádzajúcich článkoch sme vám predstavili Macu ako vynikajúci prípravok na zlepšenie sexuálnych funkcií

Avšak okrem afrodiziakálnychvlastností toho táto rastlinka dokáže omnoho viac. Nedávno sme uverejnili článok, v ktorom popisujeme Maca Fresh Energyako vynikajúci doplnok stravy, ktorý dokáže takmer okamžite doplniť energiu vášmu organizmu.

Každý, kto si však pozorne preštuduje výživové zloženie prípravku, veľmi rýchlo uvidí, že výživové zloženie dopomáha okrem iného aj iným orgánovým systémom. Žijeme v dobe ideálov a teda sa nie je čomu diviť, že každý chce byť súčasťou trendu a vyzerať výborne. V súčasnosti stúpa počet ľudí, ktorí sa aktívne venujú športom a aj napríklad silovým cvičeniam za účelom zvýšenia svalovej hmoty a zlepšenia svojho celkového zdravotného stavu. V dnešnom článku sa zameriame práve na túto vlastnosť Maca Fresh. Čiže na schopnosť aktívne prispievať k rastu svalovej hmoty. Túto schopnosť  má veľmi veľa prípravkov (teda to aspoň tvrdia ich výrobcovia) my vám uvedieme z akého dôvodu je práve Maca spoľahlivým prípravkom ako stvoreným na tento účel. 

V prvom rade sa pozrieme na zloženie tohto prípravku:

Maca obsahuje:Bielkoviny, karbohydráty, tuky, vláknina, hlušina, streroly, nerasty, vápnik, meď, železo, hliník, mangán, draslík, sodík, zinok, magnézium, fosfor, vitamíny, vitamín B-2, vitamín B-1, vitamín C, niacín, aminokyseliny -alanin, arginín, kyselina asparágová, kyselina glutámová, glycin, histidín, hydroxyprolín, izoleucín, leucin, lysin, prolin, sarcosin, serín a valín, treonín, phenylalanine, metionín  

Na základe uvedeného zloženia prípravku vidíme vysoký obsah celej škály aminokyselín. Aminokyseliny sú organické látky, ktoré tvoria bielkoviny. Pre rast a regeneráciu svalov majú nesmierny význam. Práve vďaka ním dokážu svaly zväčšovať svoj objem, prispievajú ku kvalitnejšiemu a efektívnemu hojeniu a dokážu zachovávať všetky svoje funkcie v najvyššej kvalite. Rastlina tiež obsahuje dôležité stopové prvky, ktoré sú nevyhnutné pre správnu činnosť svalov. Nemôžeme zabudnúť ani na vitamíny, ktoré sú v organizme životne dôležité. 

Okrem spomínaných vplyvov, ktoré má Maca priamo na sval, Maca Fresh pôsobí aj na úrovni metabolizmu. Je dokázané, že zrýchľuje metabolizmus! Dokáže efektívne spaľovať tuky a teda ju môžeme považovať za veľmi účinnú rastlinu pri redukčných diétach, ako aj pri diétach, ktoré súvisia s cvičením. Maca zvyšuje výkonnosť a sústredenie. Zabezpečuje aj prílev novej energie pre organizmus. Pri cvičení sa za normálnych okolností zvyšuje hladina endorfínov. Maca dokaže stimulovať ešte výraznejšiu tvorbu endorfínov a tým ešte viac motivuje k vyšším športovým výkonom. Maca Fresh podporuje činnosť štítnej žľazy. Štítna žľaza zohráva dôležitú úlohu pri regulácii funkcií metabolizmu, tak práve tento vzťah medzi rastlinou a štítnou žľazou je skutočne kľúčový. 

Efektívne budovanie svalovej hmoty je zložitý proces. Telo potrebuje, aby naň bola vyvíjaná dostatočná silová záťaž v správnom čase a pomere. Čo je však rovnako dôležité, že telo musí byť dostatočne vyživené, aby mohlo plniť svoje funkcie. Preto je potrebný dostatočný prísun všetkých zložiek potravy. Na trhu existuje veľa rôznych doplnkov výživy, ktoré majú zlepšiť schopnosť rastu svalovej hmoty. Väčšina z nich je však „umelo“ synteticky vyrobená a teda je pravdepodobné, že tieto látky telo nepodporia dostatočne na to, aby sa naplnili sľuby písané na obale doplnku. Narozdiel od toho, Maca Fresh je prírodná rastlina s dlhou históriou a stáročiami úspechov v liečení. Nie je škodlivá, nezaťažuje organizmus zbytočnými chemickými zložkami a podľa výskumov dokáže efektívne rozbehnúť stavbu svalovej hmoty, zabezpečiť dostatočnú výživu a detoxikáciu organizmu (a hlavne svalov), podporuje spaľovanie tukov, zrýchľuje metabolizmus a okrem iného prispieva ku kvalitnému mentálnemu aj fyzickému zdraviu.

 

Zdroj : https://www.intimnenakupy.sk/magazin/maca--vynikajuci-suplement-pre-rast-svalov/

 

Hľadať príspevok

Najnovšie

Pri ideálnych podmienkach v našom svete by sme všetky potrebné živiny čerpali priamo z prírody. No ako moderní ľudia

Podľa lekárskej štúdie z roku 1998 ktorá bola publikovaná v roku 2000 v odbornom lekárskom časopise Urology má MACA

Životný štýl 

V dnešnej dobe, ktorá je typická technologickým boomom (rozvojom) je veľmi jednoduché získať  informácie z akejkoľvek oblasti života.

 

Vo viacerých kultúrach je zdravie jedincov posudzované aj na základe sexuálnej výkonnosti mužov v produktívnom veku. Aj súčasná veda

Erekcia je znakom zdravia a silou muža a podľa uhlu vzpriameného penisu voči telu je možné určiť

Layout Type

Presets Color