MACA JE VIAC AKO ENERGETICKÝ NÁPOJ KTORÝ VÁM DÁVA KRÍDLA.

KOTVIČNÍK ZEMNÝ "RASTLINNÁ VZPRUHA PRE POTENCIU“

Hodnotenie používateľov: 0 / 5

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Trh je v súčasnej dobe presýtený rôznymi prípravkami, ktoré zaručujú zlepšenie sexuálnych funkcií, lepšiu potenciu, kvalitnejší sex a zlepšenie sexuálneho zdravia. Ako sa však máme vyznať v tom kvante rôznych produktov a vedieť, ktoré prípravky za to naozaj stoja? Myslím si, že nie je potrebné hovoriť, že v prvom rade by mal kupujúci myslieť na značku a kvalitu.

Vždy je najlepšou voľbou kupovať prípravky od overených značiek a nakupovať na portáloch, ktoré patria medzi najlepšie na trhu. Túto podmienku ste už splnili, keďže ste na webe intímne nákupy, čiže nakupujete u skúsených odborníkov, korí uprednostňujú kvalitu a 100% účinnosť.

Tak ako v iných oblastiach, aj oblasti sexuálneho zdravia sa momentálne venuje zvýšená pozornosť. Rôzne klinické štúdie sa snažia overiť účinnosť prípravkov a priamo skúmať ich pôsobenie na ľudský organizmus. Len nedávno sa do centra pozornosti vedcov, ktorí sa zaoberajú touto oblasťou zdravia, dostala rastlina Kotvičník zemný, alebo tiež známa pod názvom Tribulus terrestris

Kotvičník zemný je jednoročná rastlina, ktorú na liečenie používajú celé generácie ľudí. Rastlina sa používala už v tradičnej starovekej gréckej, čínskej aj indickej medicíne (ájurvéda). Jej účinky sú jedinečné a nenahraditeľné najmä pre športovcov na zvýšenie výkonnosti, ale používa sa aj na liečbu neplodnosti, erektilnej dysfunkcie, zvýšenie libida a úpravu hormonálneho stavu v krvi. 

Výskumy ukazujú, že kotvičník preukázal účinnosť pri zvyšovaní hladiny testosterónu v krvi (aj estrogénov). Efekt sa tiež ukázal pri skupine mladých hráčov amerického futbalu, u ktorých sa zaznamenal účinok na zvýšenie svalovej sily a telesného zloženia (pomer svalovej hmoty ku tuku). Kotvičník sa tiež často označuje ako "rastlinná modrá tabletka", pre jeho silné a dlhotrvajúce účinky. Na rozdiel od viagry kotvičník účinkuje komplexnejšie. Funguje na princípe harmonizácievnútorného prostredia, zabezpečuje rovnováhu hormonálneho systému organizmu (či už mužského alebo ženského) a výsledkom je teda objektívne zlepšenie zdravotného stavu. Zmenený zdravotný stav a hormonálna rovnováha automaticky vedú ku zlepšeniu všetkých sexuálnych funkcií.  

Úprava hormonálneho systému je samozrejme prítomná aj u žien. U nich dochádza k prirodzenej harmonizácii estrogénu. Klinické štúdie tiež zaznamenali výrazný vplyv na podporu zrenia vajíčok, čiže aj schopnosť otehotnieť. U mužov sa okrem zlepšenia produkcie testosterónu zaznamenali výsledky súvisiace so zlepšením zrení spermií, rastlina tiež pôsobí proti hypertrofii prostaty, zvyšuje potenciu a používa sa aj ako liek proti neplodnosti (podobne ako MACA). Pre obe pohlavia však platí, že dochádza k výraznej podpore sexuálnej aktivity

Teraz keď už poznáme nesmierne výhody užívania Kotvičníku zemného sa musíme zamerať na hľadanie jeho optimálnej účinnej formy. Čo tým myslíme? Máme na mysli skutočnosť, že bylinný extrakt je vždy oveľa účinnejší, keď je súčasťou komplexnejšieho prípravku, ktorý obsahuje aj rôzne iné dôležité účinné zložky. Naša firma si dala za úlohu nájsť najlepší prípravok, ktorý by spĺňal požiadavky kvality ako aj požiadavky účinnosti prípravku. Naša dôkladná štúdia odhalila, že najlepší produkt na trhu s uvedenými charakteristikami je práve Andrimax 120. Okrem spomínaných účinných látok obsahuje aj iné, ktoré dopĺňajú jeho priaznivý vplyv na náš organizmus. Odporúčame vám, aby ste si prečítali podrobnejší popis produktu a isto veľmi rýchlo pochopíte, prečo sa stal jednotkou na trhu.

 

Zdroj : https://www.intimnenakupy.sk/magazin/kotvicnik-zemny--rastlinna-vzpruha-pre-potenciu/

 

Hľadať príspevok

Najnovšie

Pri ideálnych podmienkach v našom svete by sme všetky potrebné živiny čerpali priamo z prírody. No ako moderní ľudia

Podľa lekárskej štúdie z roku 1998 ktorá bola publikovaná v roku 2000 v odbornom lekárskom časopise Urology má MACA

Životný štýl 

V dnešnej dobe, ktorá je typická technologickým boomom (rozvojom) je veľmi jednoduché získať  informácie z akejkoľvek oblasti života.

 

Vo viacerých kultúrach je zdravie jedincov posudzované aj na základe sexuálnej výkonnosti mužov v produktívnom veku. Aj súčasná veda

Erekcia je znakom zdravia a silou muža a podľa uhlu vzpriameného penisu voči telu je možné určiť

Layout Type

Presets Color